Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Úvod » Přenosná elektrochemie » pH metr pro mlékárenské provozy HI 99161
Přenosný pHmetr s jednoduchým ovládáním a vpichovou pH elektrodou vhodnou pro mléčné produkty (jogurty, syry, mléko), omáčky a další potraviny.
Rozsah pH -2,00 až 16,00 pH
Rozsah teplota -5,0 až 105,0°C
Rozlišení pH 0,01 pH
Rozlišení teplota 0,1°C
Přesnost @ 20°C pH +/-0,02 pH
Přesnost teplota +/-0,5°C (do 60°C), +/-1,0°C (nad 60°C)
pH kalibrace automatická, 1- nebo 2-bodová, uložené sady standardů 4,01, 7,01, 10,01 a NIST 4,01, 6,86, 9,18
Teplotní kompenzace v rozsahu 0-60°C automatická
pH Elektroda FC202D tělo z PVDF, integrované teplotní čidlo, otevřené rozhraní viscolene elektrolyt, DIN konektor, 1 m kabel
Baterie 3x1,5V AAA / cca. 1200 hodin provozu, automatické vypnutí po 8 minutách nečinnosti
Prostředí 0 - 50°C , relativní vlhkost do 100%
Rozměry 152 x 58 x 30 mm
Hmotnost 205g
Balení obsahuje: pH metr, FC202D pH/T elektroda, 20 mL sáčky s pufry pH 4,01 a 7,01, 2 sáčky s čistícím roztokem HI 700642, kufřík, návod