Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Ideální pH metr pro pivovarnictví: pH se měří v různých fázích během procesu vaření. Tato elektroda je určena k měření pH kalu pro optimalizaci počáteční konverze. Enzymy potřebné k přeměně škrobu na cukr jsou citlivé na pH s optimálním rozsahem pH mezi 5,2 a 5,6.
Rozsah: 0 až 14 pH
Rozlišení: ± 0,1 pH
Přesnost: ± 0,2 pH
Kalibrace: automatická, 2 bodová
Napájení: CR2032
Prostředí: 0 až 50°C; RH max. 95%
Sonda: zabudovaná, titanová, textílní rozhraní, gelový elektrolyt
Teplotní kompenzace: bez teplotní kompenzace
Rozměry: 50 x 16 x 21 mm
Hmotnost: 58
Balení obsahuje: pH tester se zabudovanou elektrodou, baterie, návod, 2 x 14 ml pH 7,01 HI70007, 2 x 14 ml pH 4,01 HI70004, 2 x 13 ml čisticí roztoky, plastový kufřík, certifikát kvality.