Google+

Vodohospodářské služby ČR

Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Úvod » Testery » pH tester na měření sýrů


        

pH tester na měření sýrů

pH testr HI981032 disponuje konickou pH sondou z nízkoteplotního skla, která je uchycena v plastovém těle vhodném pro styk s potravinami.

skladem

 

Číslo produktu: HI981032
naše cena bez DPH: 2 722 Kč
naše cena s DPH (21 %):
3 294 Kč

do košíku:
  ks  

pH tester pro potravinářský průmysl - výrobu sýrů: Okyselování mléka začíná přidáním bakteriální kultury a syřidla. Bakterie konzumují laktózu a vytvářejí kyselinu mléčnou jako vedlejší produkt fermentace. Produkce mléčné kyseliny způsobí, že pH mléka klesne. Jakmile mléko dosáhne určitého pH, přidá se syřidlo. Enzymy v syřidle pomáhají urychlit srážení a vytvářet pevnější látku. U sýrařských výrobců, která zředí své syřidlo, je také zásadní hodnota pH ředicí vody; voda, která je blízko pH7 nebo vyšší, může deaktivovat syřidlo, což způsobuje problémy s koagulací.


Rozsah: 0 až 14 pH

Rozlišení: ± 0,1 pH

Přesnost: ± 0,2 pH

Kalibrace: automatická, 2 bodová

Napájení: CR2032

Prostředí: 0 až 50°C; RH max. 95%

Sonda: skleněná, konického tvaru, otevřené rozhraní

Teplotní kompenzace: bez teplotní kompenzace

Rozměry: 50 x 129 x 21 mm

Hmotnost: 40

Balení obsahuje: pH tester se zabudovanou elektrodou, baterie, návod, 2 x 14 ml pH 7,01 HI70007, 2 x 14 ml pH 4,01 HI70004, 2 x 13 ml čisticí roztoky, plastový kufřík, certifikát kvality.